Behandelfilosofie

Het uitgangspunt bij Tandartspraktijk van Luijk is: geduld en aandacht voor de patiënt. In samenspraak met u inventariseren we uw wensen en bekijken we hoe we u goed en betrouwbaar kunnen behandelen.

Onze filosofie is: door tijdige controles uitgebreide en kostbare behandelingen voorkomen!

 

Werkwijze

De eerste afspraak 'intake'

Wanneer u onze praktijk voor het eerst bezoekt is het belangrijk een beeld te krijgen van u als patiënt.

Tijdens de intake:

  • vragen wij naar een overzicht van uw medicatie
  • worden uw wensen geïnventariseerd
  • worden recente röntgenfoto's van uw vorige tandarts opnieuw beoordeeld
  • maken wij indien nodig nieuwe röntgenfoto's
  • stellen wij een beleid in d.m.v. het opstellen van een zorgplan
  • indien uitgebreide behandeling noodzakelijk is wordt een behandelplan en/of een begroting opgesteld

Naar aanleiding van de intake wordt een nieuwe afspraak ingepland voor een volgende controle en/of een vervolgbehandeling.

Regelmatige controles

Wij zien u graag regelmatig op controle. Zo kunnen we problemen aan uw gebit optijd ontdekken. Veel patiënten komen elke zes maanden op controle, maar dat is niet altijd nodig. In overleg wordt daarom regelmatig een andere controle termijn gehanteerd.

Volle aandacht voor de patiënt

Alle patiënten krijgen van ons de volle aandacht. Ook als dat betekent dat het programma daardoor wat anders loopt dan gepland.

 

Het Team

Tandarts Jonathan van Luijk- eigenaar

Jonathan van Luijk (BIG registratienr. 89919823202) heeft per 1 januari 2018 de praktijk van zijn vader overgenomen. Hij is daarmee het vaste aanspreekpunt van de praktijk geworden en prijst zich gelukkig met het team ervaren medewerkers.

Jonathan is een enthousiaste tandarts met brede interesses zowel binnen de tandheelkunde als daarbuiten. Voorafgaand aan zijn studie tandheelkunde heeft hij vier jaar Japans gestudeerd aan de Universiteit van Leiden en een jaar aan de Universiteit van Nagasaki (Japan). Hij zou het leuk vinden om in de toekomst zijn kennis van het Japans te combineren met de tandheelkunde.

 

Tandarts Aad van Luijk – oprichter

Aad van Luijk (BIG registratienr. 49022608702) is de oprichter van de praktijk 'Tandarts Van Luijk'. Hij werkt al meer dan 40 jaar met veel toewijding voor zijn patiënten. Alhoewel Jonathan de praktijk heeft overgenomen blijft Aad enkele dagen per week in de praktijk werkzaam.

Zijn bevlogenheid als tandarts houdt niet op na werktijd: ook in zijn vrije tijd zet hij zich in voor het vak. Hij is redacteur van het Nederlands Tijdschrift voor Tandheelkunde en schrijft regelmatig artikelen over de nieuwste tandheelkundige ontwikkelingen. De afgelopen jaren heeft hij ook gepubliceerd in diverse dag- en weekbladen. Het feit dat Aad van Luijk naast tandheelkunde ook in de filosofie is afgestudeerd geeft hem de mogelijkheid om zijn vak ook vanuit een heel ander perspectief te bekijken.

Tandarts Sanne Burgemeestre

Sanne Burgemeestre (BIG registratienr. 9915492702) is een enthousiaste tandarts en voelt zich thuis in de goede sfeer van onze praktijksetting. Ze wil haar beroep zo goed en secuur mogelijk uitvoeren, om zo een hoog kwaliteitsniveau te bereiken. Goede communicatie staat bij haar centraal en Sanne vindt het dan ook belangrijk een goede band op te bouwen met haar patiënten. Sanne vindt het belangrijk om een gedegen zorgplan voor het gebit op te stellen, altijd in samenspraak met de patiënt, om zo stabiliteit in het gebit te creëren en pijnklachten te voorkomen.

Haar bijzondere interesse gaat uit naar esthetische tandheelkunde, bijvoorbeeld het maken van facings (tandschildjes) of mooie vullingen.

Tandarts Desiree Kerkdijk

Desiree Kerkdijk (BIG registratienr. 79056899302) is een ervaren tandarts die regelmatig in onze praktijk waarneemt. Door haar goede diagnostiek en uitstekende verslaglegging zorgt zij er voor dat de behandeling van patiënten zonder onderbreking door kan gaan en geen vertraging op loopt.

Naast haar waarneem activiteiten is Desiree actief binnen de redactie van het NTvT (Nederlands Tijdschrift voor Tandheelkunde)

Mondhygiëniste Mitra Hamzavi

Mitra is in 1999 afgestudeerd aan het ACTA in Amsterdam. Naast haar werk in andere praktijken, werkt ze sinds november 2018 als eerste mondhygiëniste bij Tandartspraktijk van Luijk. Zij richt zich op preventie en mondverzorging om gaatjes en tandvleesproblemen te voorkomen en doet dat bevlogen en secuur. Zij geeft daartoe advies en voorlichting aan de patiënten zodat zij zelf hun gebit beter leren schoon te houden. Daarnaast verwijderd zij boven- maar vooral ook onder het tandvlees tandsteen en bacteriën om te zorgen dat het tandvlees weer gezond wordt.

 

Onze Assistentes

Jacqueline

Monique

Desie

Petra

Ingrid

Een vaste tandarts

Bij ons krijgt u een vaste tandarts.
Klikt het niet? Schroom niet dat aan te geven!